+3185 080 58 72 info@aeg-finance.nl

samenwerken

Door slimme ICT oplossingen maken we het mogelijk jouw onderneming op real-time én toekomstgerichte informatie te leiden. Bijsturen als het nodig is en doorpakken als het kan. 

Voor iedere cliënt hanteren we een onafhankelijke en op maat gemaakte aanpak. Diezelfde focus op maatwerk zie je terug in gerichte adviezen. We houden ons niet alleen bezig met cijfers, maar ook met het bedrijf eromheen, de eventuele medewerkers en eigenaren die daarbij horen. Met ons inlevingsvermogen, kennis en ervaring met ondernemen maken we een passend en constructief advies over jouw bedrijfsvoering. We zijn erg flexibel en kunnen in veel gevallen op korte termijn helpen.

Het nemen van verantwoorde beslissingen begint bij goede en betrouwbare informatie, dan ben je bij ons in goede handen. We fungeren als klankbord, voorzien in advies in dagelijkse en bijzondere situaties en bieden de informatie en cijfers die jouw bedrijf en andere belanghebbenden nodig hebben voor het maken van weloverwogen zakelijke keuzes.

Via ons digitale platform heb je op elk moment toegang tot jouw dossier en is het mogelijk documenten
te accorderen en aan te leveren.

Hoe werken we samen?

Wij worden de ‘financieel medewerker’ van je MKB-onderneming.

We verwerken de complete financiële administratie van je onderneming. We staan in regelmatig contact met de eigenaar/directie en vervangen de financieel medewerker die lastig te vinden is. Voordeel hiervan is de aanwezige kennis en expertise die een brug vormen richting de externe accountant.

we verwerken de administratie van je onderneming

Je levert de bankmutaties van je zakelijke bankrekening en je in- en verkoopfacturen aan, uiteraard zo veel mogelijk geautomatiseerd. Jij onderneemt en wij verwerken de administratie en zorgen voor het tijdig indienen van alle fiscale aangiften. 

We controleren en zorgen voor het indienen van je fiscale aangiften

Je verwerkt zelf je administratie in boekhoudsoftware en wij controleren de administratie periodiek. We zorgen tevens voor het tijdig indien van alle fiscale aangiften en advisering waar nodig.

Neem contact op

1 + 6 =